Återvinning av spillolja

Van den Berg Fett Recycling har varit verksamma sedan 1960-talet inom insamling av vegetabilisk spillolja och frityrfett. Under 2000-talet fortsatte André van den Berg företagets verksamhet för delar av den holländska marknaden.

2013 började André van den Berg fokusera på Tyskland. Stora volymer olja samlades in här, från oljelösnings- och oljeinsamlingsföretag. Van den Berg ingick ett hållbart partnerskap med dem. Detta visade sig vara framgångsrikt. Sedan dess har verksamheten utökats till europeiska länder, inklusive Österrike, Schweiz, Belgien, Frankrike, Sverige och Danmark.

“I egenskap av ett internationellt oljeinsamlingsföretag, är Van den Berg Fett Recycling specialiserat inom insamling av spillolja i stora volymer på 5000 liter och uppåt”

Det mervärde som Van den Berg Fett Recycling tillför är att det hanterar större oljevolymer och således kan erbjuda ett konkurrenskraftigt pris. Vi förlorar ingen extratid på förvaring och omlastning eftersom allt överskottsfett och oljor levereras direkt till återvinningsföretaget.

“Kunderna kan också lita på att vi arbetar ansvarsfullt och noggrant. Vi uppfyller våra löften. Detta är avgörande, eftersom våra kunder helt måste lita på oss. Och om ett problem skulle uppstå? Vi samarbetar med dig för att försöka hitta en lösning.”

Kontakt

Skulle du vilja att din spillolja samlas in och återvinns av Van den Berg Fett Recycling? Använd nedanstående formulär för att kontakta oss.

Die Daten, die Sie mit Hilfe dieses Formulars angeben, werden nur dazu verwendet, um Ihnen behilflich zu sein und Ihre Frage beantworten zu können. Weitere Informationen finden Sie in unserer privacy statement.
Skicka